Τον ερχόμενο Μάρτιο στην αγορά το Samsung Galaxy S8

0
512
Alion Salads and More

Περί τα τέλη Μαρτίου θα ανακοινωθεί το πολυαναμενόμενο Galaxy S8 της Samsung, ενώ η κυκλοφορία του στην αγορά θα πάει  κοντά στα τέλη Απριλίου.

Αν και ο κολοσσός δεν θα παρουσιάσει οτιδήποτε στο παγκόσμιο φόρουμ κινητών της Βαρκελώνης, οι φήμες λένε οτι το λανσάρισμα της ανανεωμένης έκδοσης του S7, θα είναι όντως μετά τις γιορτές του Πάσχα. Αν και το S7 πληρούσε αρκετές από τις απαιτήσεις των φανατικών οπαδών του, το S8 υπόσχεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα των συσκευών κινητών τηλεφώνων της Samsung και πιθανόν οτι πιο σύγχρονο και στυλάτο κυκλοφορεί στην αγορά.

Το Galaxy S8, θα έχει μικρότερο frame από το S7, το display της οθόνης θα υπερκαλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια από άκρη σε άκρη, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι η βιομετρική τεχνολογία σάρωσης ‘Iris’ μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες θα μπορούν μέσω αναγνώρισης προσώπου να πραγματοποιούν διάφορες λειτουργίες. Το κινητό θα λανσαριστεί σε δύο μεγέθη, το ένα με 5 ίντζες και το δεύτερο με 6 ίντζες οθόνη σε σχέση με τις 5.1 και 5.5 ίντζες του S7. Η Samsung έχει ονοματίσει τις δύο εκδοχές, Dream και Dream 2, υποδυκνείοντας την μικρή και μεγάλη εκδοχή του S8 με τις οθόνες τους να είναι καμπυλωτές στα πλάγια, όπως περίπου είναι το Galaxy S7 Edge.

 

Μετά από το πλήγμα που δέχτηκε η εταιρεία λόγω του ζητήματος ανάφλεξης της μπαταρίας του Samsung Note 7, θα γίνει και παράλληλο λανσάρισμα του Note 8 κάτι που σημαίνει οτι δεν θα εγκαταλειφθεί η αγορά των tablet συσκευών, αντιθέτως πρόκειται να επενδυθεί τεράστιο ποσό στην προώθηση με σκοπό να ανακτηθεί η κορυφή στην αγορά των high end tablets. Μετά από εντατικές έρευνες, και τεράστια ποσά σε αποζημιώσεις και απόσυρση συσκευών Note 7, ο κορυφαίος κατασκευαστής κινητών συσκευών, ανακοίνωσε οτι η δυσλειτουργικές μπαταρίες από τα εργοστάσια προμηθευτών του, δημιούργησαν εμπορικό πάταγο με μείωση των κερδών κατά 5.3 δις δολλάρια. Η νέα εφαρμογή ελέγχου διαδικασιών παραγωγής, σύμφωνα με πηγές από τους Κορεάτες, θα επικεντρωθούν στο να μην επαναληφθούν περιστατικά ανάφλεξης στις συσκευές των κινητών παραγωγής.

Το μεγάλο στοίχημα της Samsung είναι να επανακτήσει χαμένο έδαφος στον πόλεμο που γίνεται για το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς από τον ανταγωνισμό, μετά και από εκτιμήσεις οτι ένα 20% των ιδιοκτητών κινητών συσκευών θα μεταπηδήσουν σε προιόντα της Apple ενώ απειλή θεωρείται και η στραγητική της Google για ανάπτυξη των δικών της brand, τα Pixel.

McMillan Woods
SHARE
Previous articleΔημόσιες Σχέσεις. Μια πονεμένη ιστορία.
Next articleΈξοδος της Marissa Mayer από Yahoo
I like to question things. I love long discussions about the universe, religion, society, social norms and of course a lot of business talk. I am in the media and marketing industry the last 8 years managing clients portfolio and consulting businesses on how to perform both online and offline. Got my self a professional accreditation on Digital Marketing at Cyprus International Institute of Management, i am an MBA graduate at Cyprus Institute of Marketing, studied Marketing as one of my diplomas back in my Uni years in England, Russian speaking, English speaking, Greek speaking, married father of two crazy ones, love boxing, started snowboarding lately and i enjoy life. My advice to people is to abolish toxic disturbances away and focus on goals and dreams. My moto is: 'Save always time for your loved ones'