Αναβάθμιση του mobile site για το Instagram

0
539
Alion Salads and More

Με ασταμάτητο ρυθμό οι αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα του Instagram (IG). Η πλατφόρμα, πέραν της αυξητικής της πορείας σε εγγραφή νέων χρηστών, προχωρεί σε συνεχές αναβαθμίσεις και νέα features. To τελευταίο είναι η δυνατότητα που δίνει για λειτουργία mobile site με σκοπό να μεγαλώσει τη χρήση του σε όλα τα επίπεδα.

Το νέο mobile site δέχτηκε μεγάλες αναβαθμίσεις κάνοντας το σχεδόν όσο λειτουργικό όσο και το mobile app. Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα, πλέον, να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα είτε μέσω της εφαρμογής είτε μέσω της επίσκεψης του μέσω κινητού απευθείας στο mobile site. To πιο σημαντικό εδώ είναι η δυνατότητα να ανεβάσει κάποιος περιεχόμενο μέσω αυτού. Με αυτή την αναβάθμιση, η πρόσβαση σε μια πιο light εκδοχή μέσω του browser του καθενός, αναμένεται να αυξήσει τον όγκο περιεχομένου που ανεβάζεται καθημερινά στο IG. Πέραν των φωτογραφιών, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι εφικτό και το ανέβασμα video, η επεξεργασία των φωτογραφιών με τα φίλτρα που παρέχονται, το ανέβασμα Stories αλλά και η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το IG προχώρησε στη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Ένας από αυτούς είναι ότι αρκετοί χρήστες και μη δεν έχουν κατεβασμένη την εφαρμογή στο κινητό τους αλλά θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της μέσω του browser τους στο κινητό. Σε σύγκριση με το app, η εμπειρία στο mobile site, εκεί που οι ταχύτητες είναι πιο χαμηλές, γίνεται καλύτερη και πιο εύκολη. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε, ίσως, κάτι για το desktop.

McMillan Woods
SHARE
Previous articleVideo video video
Next articleΤην Virtual Reality Owlchemy αγόρασε η Google
I like to question things. I love long discussions about the universe, religion, society, social norms and of course a lot of business talk. I am in the media and marketing industry the last 8 years managing clients portfolio and consulting businesses on how to perform both online and offline. Got my self a professional accreditation on Digital Marketing at Cyprus International Institute of Management, i am an MBA graduate at Cyprus Institute of Marketing, studied Marketing as one of my diplomas back in my Uni years in England, Russian speaking, English speaking, Greek speaking, married father of two crazy ones, love boxing, started snowboarding lately and i enjoy life. My advice to people is to abolish toxic disturbances away and focus on goals and dreams. My moto is: 'Save always time for your loved ones'