Την Virtual Reality Owlchemy αγόρασε η Google

0
332
Alion Salads and More

Την πιο πετυχημένη virtual game reality εταιρεία αγόρασε η Google. Πριν λίγες μέρες ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την αγορά της εταιρείας η οποία κυκλοφορεί virtual reality games για διάφορες πλατφόρμες. Η Owlchemy θα συνεχίσει το τι κάνει διατηρώντας το πρωτότυπο approach της, κάτι που την καθιέρωσε ως τη νούμερο ένα εταιρεία σε αυτό το κομμάτι, με τις πλάτες της Google πλέον.

Η Owlchemy είναι γνωστή στο κοινό της για την εξέλιξη παιχνιδιών τα οποία μιμούνται την ρεαλιστική κίνηση των χεριών μέσα από τα παιχνίδια της. Αυτό είναι και το selling point της εταιρείας, δηλαδή το interaction των χεριών καθώς και την ψηλή ποιότητα εμπειρίας των χρηστών εν αντίθεση με την άλλη virtual reality πλατφόρμα της Google, την Daydream.

Στο παρών στάδιο δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι της Google, μετά και από αυτή την αγορά, ωστόσο αυτό που μπορεί να λεχθεί είναι ότι τα πλάνα της Google, όσον αφορά το VR, στοχεύουν σε κάτι πέραν από το παρών version της Daydream. Αν αναλογιστούμε που βαδίζει το VR και το Augment Reality τότε είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι η Google έχει όραμα στο να ακολουθήσει ή να οδηγήσει την τάση. Περισσότερο για το μέλλον του VR πιθανόν να ειπωθούν στο επόμενο συνέδριο προγραμματιστών και τεχνολογίας της Google (I/O Developer Conference). Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θα σπρώξει την εξέλιξη του VR εν αντίθεση με το Facebook που πρόσφατα έκλεισε το studio παραγωγή VR ταινιών ώστε να συγκεντρωθεί στην ανάπτυξη εξωτερικών projects.

McMillan Woods
SHARE
Previous articleΑναβάθμιση του mobile site για το Instagram
Next articleΤα 2 είδη κριτικής που πρέπει να ξεχωρίσεις
I like to question things. I love long discussions about the universe, religion, society, social norms and of course a lot of business talk. I am in the media and marketing industry the last 8 years managing clients portfolio and consulting businesses on how to perform both online and offline. Got my self a professional accreditation on Digital Marketing at Cyprus International Institute of Management, i am an MBA graduate at Cyprus Institute of Marketing, studied Marketing as one of my diplomas back in my Uni years in England, Russian speaking, English speaking, Greek speaking, married father of two crazy ones, love boxing, started snowboarding lately and i enjoy life. My advice to people is to abolish toxic disturbances away and focus on goals and dreams. My moto is: 'Save always time for your loved ones'